Om Mindeperlerne

  Mindeperlerne

  Teater Musik Sang

Om Mindeperlerne   Mindeperlerne er en flok pensionister der,hygger sig med teater, sang musikVi optræder mest for


      

    *Portalen i Greve

    *Pensionistforeninger

    *Vuggestuer og Børnehaver     

    *Og hvem der ellers har lyst til at høre og se os
”Mindeperlernes” historie

Skrevet af Else Strange januar 2017.Projektleder Jytte Vestesen og aktivitets konsulent Lise Høst startede i 1996 med hjælp fra midler fra Socialministeriet og 25 ældre og førtidspensionister et projekt, hvor ældre fortalte om deres minder. Det bedste blev samlet i et mindehæfte.


Dramatikeren Verner Christiansen og ”ildsjælen” Inge Hansen, Karlslunde brugte mindehæftet som ide og derfra kom den 1. forestilling ”Mindetoget”, som blev opført på Arenaskolen den 9. november 1998 og siden fulgte ” Barndommens gade”, ”Rådhuspladsen” og ”Thisted”.


2003: Mogens Nielsen fra Tune blev ny formand, Verner fortsatte som instruktør.Musikere kom til og ”Mindeperlerne begyndte at gå ud i børnehaverne og spille  og synge med børnene til juletræ og det er vi forsat med.


2004: ”Mindeperlerne” opførte ” Den lille Rødhætte” af Brødrene Grimm, frit tilpasset os, og vores Amatør Theater begyndte at tage ny drejning.


2005:Ved H. C. Andersen 200 års fødselsdag opførte vi en kavalkade af eventyr, frit tilpasset af os.

 

2006: Skete der en stor udvikling i ”Mindeperlerne”, vi fik scene lys, lyd og flotte kostumer. Vi begyndte at skrive forestillinger for børn. Samtidig afholdt vi stort gammeldags juletræ i Portalen for Kommunens børn, det blev en stor succes, så vi afholder juletræ hvert år i Portalen.

2008: Spillede vi en tilpasset ”Klodshans” og ”Hekse på spil”,

som vi selv havde skrevet. Vi havde eksisteret i 10 år og holdt

en lille reception efter vores optræden, for politikere, pressen

og andre interesserede.


Vi modtog Frivillighedsprisen den 11. november på kr. 10.000

som der blev købt nyt teknisk udstyr for.


2009: Gik vi i gang med at skrive ”Gulerødder og skumfiduser” for børn, som vakte stor glæde blandt børn og voksne. 


2010: Blev ”Gulerødder og Skumfiduser opført 1. gang. Børnene sang vores sange i børnehaverne. Vi startede op med at skrive en revy for voksne.


2011: Optrådte vi i ”Klerkesalen” på Nørrebro med revy.


2012: Optrådte vi 4 gange i Portalen med revyen og igen i ”Klerkesalen”.


2013: Optrådte vi igen 2 gange med revy i Portalen. Vores instruktør Verner flytter til Bali og formand Mogens overtager jobbet som instruktør.


2014: Farvel til vores formand og instruktør Mogens Nielsen fra Tune og Else Strange bliver ny formand. Ken Møller bliver ny instruktør. Så er vi klar til at optræde med en helt ny kabaret, hvor vi sammensætter et program, der passer til vores publikum og årstiden.


2015:  Vores revy er en stor succes og vi arbejder hårdt med at skrive en ny revy. Noget helt nyt er en Kabaret, som vi optræder med 2 gange, hvor vi blander fællessang, sketch og solosange m. m..


2016: Det blev et meget travlt år og veldigt sjovt. Vi optræder 4 gange i Portalen med revy, 3 gange med Kabaret og selvfølgelig med juletræ, hygge, smag på risengrød m.m. Vi har også medvirket 2 gange på TV sammen med Bubber og senere i programmet ”Pladen fuld”. To sjove oplevelser som vi lærte meget af..


2017: Vi har optrådt med Kabaret.

Se venligst foto under linket ”billeder” på hjemmesiden.


2018:Året 2018 har været et spændende og meget travlt år. Vi har alle måtte stå til rådighed for Mindeperlerne, vi har øvet og øvet og det har givet bonus.
Vi har haft 15 optrædener i 2018, både alm. Kabaret, jule Kabaret, Revy og julenisse optræden, hvor vi også er med til at tænde juletræet på Greve Rådhus, som hvert år er en stor fornøjelse.
Vi fejrede 20 års jubilæum i juni på Bakken med at se Cirkusrevyen og lære nyt.
Mange af vores optrædener er steder vi har været før, og det er altid hyggeligt at gense arrangører og publikum.
Vi har d.d. solgt 8 forestillinger i 2019, så vi glæder os allerede til at komme ud og underholde igen.


De bedste hilsener ”Mindeperlerne”